expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

Bison Metal Lock 10ml

skladom
Výrobca: bison
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
90032
6,94 €
Cena bez DPH: 6 €

Zabezpečte si svoje kovové spoje s Bison Metal Lock a zabudnite na uvoľnené matice, skrutky či kohúty!
Vitajte v budúcnosti bezpečných a spoľahlivých spojev s Bison Metal Lock! Tento revolučný prostriedok na blokovanie kovových častíc je presne to, čo potrebujete pre vaše projekty, či už ste profesionálny majster alebo domáci kutil. 
Prečo si zvoliť Bison Metal Lock?
1. Spoľahlivé blokovanie a jednoduché odskrutkovanie

Bison Metal Lock umožňuje efektívne blokovať pohyb matíc, kolíkov, skrutiek, kohútov a čapov. Jedinečnou výhodou je, že vám stále umožní tieto komponenty neskôr ľahko odskrutkovať. Už žiadne zbytočné trápenie sa s uvoľnenými súčiastkami!
2. Perfektné utesnenie závitových spojov
Či už pracujete s kovovými závitmi, ktoré sú často vystavené vode, olejom alebo iným tekutinám, Bison Metal Lock je tu na to, aby ich dokonale utesnil. Zabraňuje pretekaniu a zaisťuje dlhodobú funkčnosť vašich spojov.
3. Ochrana pred hrdzou
Kovové povrchy sú náchylné na koróziu, čo môže výrazne skrátiť ich životnosť. Bison Metal Lock chráni závity pred hrdzou, čím predlžuje životnosť vašich kovových spojov a zaisťuje ich bezproblémovú funkčnosť.
4. Odolnosť voči otrasom a chveniu
Pracujete na projekte, kde sú spojky vystavené neustálemu pohybu a vibráciám? Nie je problém! Bison Metal Lock zabezpečí, že vaše spoje zostanú pevné a odolné aj v tých najnáročnejších podmienkach.
Jednoduché použitie v 3 krokoch

  • 1. Aplikujte: Naneste Bison Metal Lock na čistý a suchý závit alebo spoj, ktorý chcete zabezpečiť. Produkt je šetrný k povrchom a ľahko aplikovateľný.
  • 2. Zaskrutkujte: Zaskrutkujte komponenty tak, ako potrebujete. Produkt začne okamžite pôsobiť a zabezpečí pevné uchytenie.
  • 3. Odskrutkujte podľa potreby: Kedykoľvek budete potrebovať spoje znovu odskrutkovať, jednoducho to urobte. Bison Metal Lock vám to umožní bez akéhokoľvek poškodenia závitov.

Najčastejšie otázky

  • Je Bison Metal Lock vhodný aj pre vysokotlakové spoje?
  • Áno, Bison Metal Lock je navrhnutý tak, aby zvládol aj vysokotlakové aplikácie, čo z neho robí ideálny produkt pre rôzne profesionálne použitia.
  • Ako dlho trvá, kým produkt zaschne?
  • Bison Metal Lock zasychá rýchlo, obvykle do 15-30 minút. Pre úplnú pevnosť spoja odporúčame nechať ho pôsobiť 24 hodín.
  • Môžem produkt používať aj na plastové závity?
  • Bison Metal Lock je optimalizovaný pre kovové závity. Pre plastové závity odporúčame použiť špeciálne produkty určené na tento materiál.

Bison Metal Lock je viac než len produkt – je to riešenie. Riešenie, ktoré vám poskytne pokoj v duši, keď viete, že vaše kovové spoje sú pevné, bezpečné a chránené pred hrdzou a vibráciami. Nechajte svoje projekty hovoriť samé za seba s kvalitou zabezpečenou Bison Metal Lock.
 

 

opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: Bison Metal Lock 10ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku