expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

CARLSON ČISTIČ KLIMATIZÁCIE 500ml

skladom
Výrobca: CARLSON
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
33.688
9,90 €
Cena bez DPH: 8 €

Zažite skutočnú sviežosť a pohodlie vo svojom vozidle s našim revolučným produktom - Carlson čističom klimatizácie! Tento produkt je rýchla a jednoduchá odpoveď na všetky vaše problémy s klimatizáciou. S jeho pomocou môžete s istotou odstrániť všetky nečistoty a nepríjemné pachy z vášho systému klimatizácie, a to vždy a kdekoľvek.

Carlson čistič klimatizácie je vyrobený z prémiových ingrediencií, ktoré nielen čistia, ale aj pôsobia preventívne proti hromadeniu nečistôt v budúcnosti. Jeho unikátna pena sa dostane do každého kúta systému a spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a baktérie, ktoré môžu spôsobiť nepríjemné pachy. Jeho aplikácia je naozaj jednoduchá a rýchla.

S Carlson čističom klimatizácie nielen ušetríte čas, ale aj peniaze, pretože si môžete urobiť údržbu klimatizácie v pohodlí domova. Objavte teraz skutočnú sviežosť a pohodlie vo svojom vozidle s Carlson čističom klimatizácie a zažite rozdiel!

5 presvedčivých odrážok s najväčšími výhodami produktu:

  1. Účinná pena: Carlson čistič klimatizácie je vyrobený s použitím najmodernejšej technológie, ktorá zaručuje hlboké čistenie a eliminuje nepríjemné pachy.
  2. Jednoduchá aplikácia: Tento produkt je naviac veľmi jednoduchý na použitie, takže si môžete užiť čistotu a sviežosť vo svojom vozidle v pohodlí domova.
  3. Optimálne chladenie: Naša pena nielen čistí, ale aj zlepšuje výkon klimatizácie, takže váš systém bude fungovať efektívnejšie a s lepším chladiacim výkonom.
  4. Výhodný pre vaše zdravie: Elimináciou baktérií a nečistôt, Carlson čistič klimatizácie zabezpečí, že dýchate čistý a zdravý vzduch vo vnútri vášho vozidla.
  5. Šetrný k životnému prostrediu: Tento produkt je navrhnutý tak, aby bol šetrný k životnému prostrediu, pričom zároveň dodáva vynikajúce výsledky.

NÁVOD NA POUŽITIE:

  1. Pred ošetrením vypnite elektrické obvody.
  2. Pred použitím pretrepte.
  3. Naneste na výparník klimatizácie.
  4. Vložte adaptér do sania vzduchu klimatizácie a plechovku úplne vyprázdnite.
  5. Umiestnenie prívodu vzduchu závisí na značke vozidla, konzultujte s odborným servisom.
  6. Po aplikácii aspoň 30 minút neštartujte motor, ani nezapínajte elektroinštaláciu.
  7. Pena za túto dobu odtečie zo systému vývodom pre kondenzovanú vodu.
opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: CARLSON ČISTIČ KLIMATIZÁCIE 500ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku