expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKOV 40ml

skladom
Výrobca: CARLSON
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
33.469
1,18 €
Cena bez DPH: 1 €

Nenechajte sa zaskočiť zimou a vychutnajte si pokojnú jazdu s naším Carlson Rozmrazovačom Zámkov. Tento účinný prípravok je všetko, čo potrebujete na to, aby ste si udržali svoje zámky vo výbornom stave aj v tých najchladnejších mesiacoch. Carlson Rozmrazovač Zámkov je navrhnutý tak, aby poskytoval preventívnu ochranu pred tvorbou námrazy. Jeho unikátna zmes zložiek rýchlo a efektívne odstraňuje ľad z vašich zámkov, čím zabezpečuje, že sa budú otvárať hladko a bez problémov. Jeho praktické balenie sa ľahko zmestí do vrecka, takže ho môžete vždy mať pri sebe. Už nikdy viac nebudete musieť mrznúť na parkovisku s kľúčmi zamrznutými v zámke. Tento produkt je jednoduchý na použitie a je na to dôkazom, že starostlivosť o vaše auto nemusí byť náročná. Carlson rozhradzovač zámkov je tým pravým riešením pre vás, ak hľadáte spoľahlivý a účinný spôsob, ako sa vyhnúť problémom s zamrznutými zámkami.

Výhody produktu:

  1. Účinná prevencia pred tvorbou námrazy: Carlson Rozmrazovač Zámkov poskytuje preventívnu ochranu, ktorá zabraňuje tvorbe ľadu vo vašich zámkoch.
  2. Rýchle a efektívne rozmrazenie: Naša špeciálna zmes zložiek rýchlo a efektívne odstraňuje ľad, aby vaše zámky fungovali bez problémov.
  3. Praktické balenie: Tento produkt je balený do vreckového balenia, ktoré sa ľahko zmestí do vášho vrecka alebo do skrinky vo vašom aute.
  4. Jednoduché použitie: Carlson Rozmrazovač Zámkov je jednoduchý na použitie. Stačí ho nastriekať do zámku a počkať niekoľko sekúnd.
  5. Spoľahlivosť a bezpečnosť: S týmto produktom môžete byť v pokoji, vediac, že vaše zámky sú chránené pred zimným počasím a budú fungovať tak, ako majú.
opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: CARLSON ROZMRAZOVAČ ZÁMKOV 40ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku