expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

K2 Deocar Fresh Citrous 250ml

skladom
Výrobca: K2
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
M117FC
2,75 €
Cena bez DPH: 2 €

K2 Deocar Fresh Citrus je jedinečný, univerzálny osviežovač vzduchu s veľmi intenzívnou arómou, pre použitie v interiéri auta alebo iných miestností. Špeciálne vybraná sada vonných tónov poskytuje relaxáciu a úľavu pre zmysly, vnáša do prostredia závan sviežosti a napĺňa ho aromatickou vôňou na dlhú dobu.

 

Povzbudzujúce a osviežujúce zloženie Fresh Citrus je spojením sviežosti exotického ovocia s jemným nádychom bavlny. Poskytuje príjemnú, domácu a relaxačnú vôňu, udržiavajúcu v okolí atmosféru leta, plnú tepla a pohody.


Vôňa do auta K2 Deocar je mimoriadne účinná. Osviežovač vzduchu vďaka použitiu moderného aplikátora kropí okolie jemnou hmlou, ktorá efektne naplní celý priestor nádhernou vôňou. Fľaša s objemom 250 ml vystačí na viac ako 700 aplikácií. Starostlivo vybrané, intenzívne kompozície zaisťujú dlhodobé uchovanie vône v miestnosti.

Starostlivo vybrané zloženie osviežovača vzduchu neutralizuje nepríjemné pachy a napĺňa interiér aromatickou vôňou. Skvele sa hodí na použitie ako vôňa do auta, ale aj do bytov, kancelárií, kúpeľní a WC, šatníkov, šatníkov a iných miest, kde chceme príjemnú osviežujúcu vôňu.

Dajte svojmu okoliu exkluzívny charakter a zvýšte pohodlie pobytu v ňom s K2 Deocar v 7 zaujímavých vôňach.

deocar-osviezovac-vzduchu-865v8xbig.jpg

opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: K2 Deocar Fresh Citrous 250ml

Typ vozidla:

Varianty balenia

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku