expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

Meguiar's Dash & Trim Brush - viacúčelový detailingový štetec s nastaviteľnou dĺžkou a tuhosťou štetín

expedujeme do 24 hodín
Výrobca: Meguiars
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
X2001
13,45 €
Cena bez DPH: 11 €

Kvalitný detailingový štetec je nepostrádateľnou súčasťou výbavy každého amatérskeho aj profesionálneho detailera. Vďaka Meguiar's ale môžete hneď niekoľko štetcov vymeniť za jediný – Meguiar's Dash & Trim Brush!

Tento detailingový štetec má jemné syntetické vlákna, ktoré sú bezpečné, šetrné, avšak maximálne efektívne pri čistení všetkých interiérových aj exteriérových povrchov! Škáry medzi dielmi palubnej dosky, skryté zákutia plné prachu, ozdobné lišty, drevené a kovové dekory, výdychy ventilácie a mnoho ďalších častí potrebuje dôkladnú, avšak 100% šetrnú starostlivosť! A to isté platí napr. pre logá, emblémy a nápisy na karosérii, drobné výdychy a škáry medzi nimi a karosérií a pod.

Jednoznačnou bombou, ktorá tento štetec stavia do neotrasiteľnej pozície lídra na trhu, sú vlákna, ktorých dĺžku a tuhosť si môžete nastaviť, a to hneď v štyroch polohách! Čím dlhšie vlákna sú, tým sú mäkšie a jemnejšie. Ich skracovaním sa naopak stávajú tuhšími a lepšie Vám dovolia vysporiadať sa s odolnejšími nečistotami.

Telo štetca je vyrobené z plastu, aby pri náhodnom kontakte s čisteným povrchom nedošlo k jeho poškodeniu.

Vlastnosti:

  • Jemné syntetické vlákna! Vlákna štetca sú bezpečné a šetrné na použitie na všetkých typoch povrchov.
  • Nastaviteľná dĺžka a tuhosť štetín: Čím dlhšie štetiny, tým jemnejšie práce. Viac nečistôt alebo odolnejšie nečistoty? Kratšie, tuhšie nastavenie štetín je tou pravou voľbou! Voliť môžete zo 4 polôh.
  • Odolný chemikáliám! S naším štetcom môžete používať svoj obľúbený prípravok a pomocou štetca výrazne zvýšiť jeho účinnosť!
  • Žiadne kovové časti! Štetec je vyrobený zo syntetických vlákien prichytených k plastovému telu, ktoré nepoškodia pri náhodnom kontakte čistený povrch.
  • Univerzálne použitie: Použite štetec na ľubovoľné povrchy v interiéri, logá, emblémy a nápisy na karosérii, drobné detaily karosérie alebo kolies a všade tam, kde je dôležitá efektivita, ale aj 100% šetrnosť!

Technické parametre:

  • Celková dĺžka štetca: cca 25 cm
  • Dĺžka štetín: nastaviteľná na cca 3 cm / 4,5 cm / 6 cm / 7 cm
  • Šírka kefy: 5 cm
  • Štetiny: jemné syntetické
  • Použitie: interiér, exteriér - nápisy, logá, emblémy, motorový priestor, výdychy a pod.
  • Materiál tela: plast (neobsahuje žiadne kovové časti!)
opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: Meguiar's Dash & Trim Brush - viacúčelový detailingový štetec s nastaviteľnou dĺžkou a tuhosťou štetín

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku