expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant - ochrana a lesk na plasty, vinyl a gumu, vysoký lesk 473 ml

expedujeme do 24 hodín
Výrobca: Meguiars
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
G220216
13,68 €
Cena bez DPH: 11 €

Postupom času a pôsobením slnečných lúčov a iných okolitých vplyvov nelakované plasty, vinyl a guma začnú svetlať a starnúť. Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant je skvelým riešením na vrátenie a udržanie tmavého, bohatého lesku a trvanlivej ochrany na všetkých týchto povrchoch. Tento jednoducho použiteľný kondicionér a protectant dodáva perfektný vzhľad, intenzívny lesk a UV ochranu.

Poradí si aj s ľahkým znečistením, napr. od prachu alebo odtlačkov prstov. Pokiaľ potrebujete silnejšie, hĺbkové čistenie, potom odporúčame najskôr použiť vhodný čistič, napr. G18516 Meguiar's Gold Class Leather & Vinyl Cleaner.

Hoci najväčšie uplatnenie nájde Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant v interiéri, urobí rovnako kvalitnú prácu aj v exteriéri. Okrem palubovky, výplní dverí, tesnení okolo dverí a okien ho tak môžete použiť napríklad na motorové diely, plastové podbehy alebo dokonca bočnice pneumatík!

Po ošetrení sú všetky povrchy suché na dotyk, nie sú mastné ani lepivé. Vďaka tomu sa pomalšie špinia a ich následná údržba je o poznanie jednoduchšia!

Postup aplikácie:

  1. Dobre pretrepte!
  2. Pracujte na povrchu, ktorý je chladný na dotyk av tieni.
  3. Povrch by mal byť pred aplikáciou suchý a čistý, aby ste dosiahli čo najlepší výsledok. Ľahké čistenie zaistí tento prípravok sám (prach, odtlačky prstov a pod.), na silnejšie znečistenie použite vhodný čistič na vinyl, napr. G18516 Meguiar's Gold Class Leather & Vinyl Cleaner.
  4. Nastriekajte protectant na mikrovláknovú utierku, rukavicu alebo aplikátor a aplikujte rovnomerne na povrch.
  5. Neaplikujte na behúne pneumatík, sedlá a pedále motocyklov a bicyklov. Nepoužívajte na číre plasty.
  6. Prípadné prostriedky na lakované povrchy ihneď utrite mikrovláknovou utierkou.

TIP MEGUIAR'S:

  • Pre maximálny lesk produkt po aplikácii neotierajte a nechajte ho samovoľne zaschnúť. Na zníženie lesku po aplikácii zvyšky produktu zotrite čistou a suchou mikrovláknovou utierkou.
opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: Meguiar's Ultimate Insane Shine Protectant - ochrana a lesk na plasty, vinyl a gumu, vysoký lesk 473 ml

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku