expedicia-img
Expedujeme do 24 hod 

90% tovaru

doprava-img
Rýchla doprava 

až do Vašej garáže

darcek-img
Starostlivo balíme 

aby balík došiel v poriadku

VELVANA CLARIN - ČISTIACE UTIERKY NA PALUBNÚ DOSKU 20KS

skladom
Výrobca: Velvana
Zistite presný typ oleju - Online katalóg
Kód produktu
31.395
2,40 €
Cena bez DPH: 2 €

Predstavte si, že otvárate dvere svojho auta a vás okamžite obklopí pocit čistoty a útulnosti. S VELVANA CLARIN čistiacimi utierkami na palubnú dosku tento sen môže byť vašou každodennou realitou. Tieto špecializované utierky boli navrhnuté s myšlienkou na potreby vášho automobilu, aby ste mu mohli dopriať tú najlepšiu starostlivosť.

Už žiadne šmuhy, prach či nevzhľadné odtlačky prstov. Utierky sú vašou tajnou zbraňou v boji za dokonalý interiér. Ich unikátna formula nielenže odstráni všetky nečistoty, ale zároveň ošetrí plastové povrchy, aby vyzerali ako nové. Hodvábny lesk, ktorý utierky zanechajú, dodá vášmu interiéru luxusný vzhľad a pocit čistoty, ktorý potrvá. Sú navrhnuté tak, aby boli maximálne pohodlné a efektívne. Sú dostatočne mäkké, aby neškodili vašim povrchom, a zároveň dostatočne odolné, aby zvládli aj tie najťažšie nečistoty. Navyše, ich použitie je jednoduché a rýchle, takže ušetríte čas, ktorý môžete stráviť radšej za volantom.

Už nemusíte tráviť hodiny čistením a ošetrovaním vašej palubnej dosky. S týmto produktom získate rýchle a účinné riešenie, ktoré vaše auto oživí a dodá mu ten správny lesk.

5 presvedčivých odrážok s najväčšími výhodami produktu:

  1. Účinné čistenie a ošetrenie - Odstráni všetku nečistotu a zároveň ošetrí povrch, aby vyzeral ako nový.
  2. Hodvábny lesk - Zanecháva luxusný hodvábny lesk, ktorý zdôrazní krásu vášho interiéru.
  3. Jednoduché použitie - S týmito utierkami zvládnete čistenie rýchlo a efektívne, bez zbytočného trápenia.
  4. Bezpečné pre všetky hladké povrchy - Mäkké, ale odolné utierky sú bezpečné pre všetky plastové časti vo vašom interiéri.
  5. Dlhodobý efekt - Nielenže vaše auto bude vyzerať čisto a upravene ihneď po použití, ale tento efekt vydrží dlhšie ako pri bežných čistiacich prostriedkoch.

Obklopte sa čistotou a luxusom, ktorý si vaše auto zaslúži. VELVANA CLARIN - pretože váš automobil si zaslúži to najlepšie.

opytajte-sa-maskot

Neviete si vybrať? Sme tu pre Vás

Opýtajte sa nás ohľadom produktu: VELVANA CLARIN - ČISTIACE UTIERKY NA PALUBNÚ DOSKU 20KS

Typ vozidla:

Expedujeme do 24 hod 90% tovaru
Rýchla doprava až do Vašej garáže
Starostlivo balíme aby balík došiel v poriadku